Decoratieve schildertechnieken voor een uniek interieur

Schilderen en decoratieve schildertechnieken

Ook voor al jouw schilderopdrachten ben je aan het juiste adres bij Aanhuis.be. We werken met ervaren vakmannen met een passie voor schilderen. Van de renovatie van je kleinste kamertje tot het volledig verven van je nieuwbouwwoning. We leveren een perfect afgewerkt eindresultaat, dat volledig beantwoordt aan jouw verwachtingen.

Mag het iets meer zijn, zoals een bijzondere afwerking of een opvallend detail? Dan doe je beroep op onze decoratieve schildertechnieken. Onze schilders bekwamen zich doorlopend in het verfijnen van hun vak. Een naadloze Microtopping®, een ruwe finishing touch, een strakke betonlook… We personaliseren jouw interieur verder met onze innovatieve afwerkingen.

Op deze pagina:

Informatie

Assortiment

Winkels

Een unieke toets aan jouw interieur

Bij Aanhuis.be beseffen we het als geen ander: je interieur weerspiegelt je levensstijl en je persoonlijkheid. Geen twee mensen zijn hetzelfde, dus geen twee interieurs zijn hetzelfde. Door gebruik te maken van onze decoratieve schildertechnieken, geef je een unieke toets aan jouw woning of zaak. Dankzij het uitgebreide assortiment is er ongetwijfeld een afwerking die perfect past bij jouw idee van het ideale interieur.

Elk interieur is uniek en elke verftechniek is uniek. Bovendien verschilt elke situatie, qua oppervlakte, qua ruimte, qua afwerking… Daarom bezorgt Aanhuis.be je graag advies en een offerte, beide volledig op maat.

Offerte aanvragen

Microtopping®, koning van de decotechnieken

Microtopping is een naadloze, 3 millimeter dunne cementcoating. Onze vakmannen brengen hem met het stucmes aan op allerlei ondergronden, van vloeren over muren tot trappen. Het resultaat? Een prachtige afwerking met verschillende kleureffecten, schakeringen en texturen. Deze afwerking voelt zich dan ook thuis in elk interieur.

Ons assortiment decoratieve verftechnieken

Microtopping

Rasico

Thalostuc origin

Cretes

Casca

Crustal

ConQrete

Metallic

Voorbeelden van decoratieve verftechnieken

Jouw muren en oppervlakken op een artistieke manier verfraaien, om zo karakter en sfeer toe te voegen aan je interieur. Daar draait het om bij het kiezen van de juiste decoratieve techniek. In het ruime aanbod van Aanhuis.be vind je ongetwijfeld een stijl die helemaal past binnen jouw smaak en budget.

We geven (delen van) je muren een andere look en voegen diepte en textuur toe door verschillende innovatieve technieken toe te passen. Ga voor het robuuste, industriële karakter van beton of voor de authentieke warmte van een natuurlijke structuur. Kies voor een pleister op basis van natuursteen en kalk die zich onmiddellijk visueel onderscheidt door zijn texturen en kleuren. Liever een ecologische verf die bijzondere metaaleffecten geeft? Bij Aanhuis.be kan het allemaal.

Lifestyle Blonde and BeyondMicrotopping schilderwerken SchyvensMicrotopping schilderwerken SchyvensMicrotopping schilderwerken SchyvensSchilderwerken Schyvens decosSchilderwerken Schyvens decosTusk blog Schilderwerken Schyvens
Herentals renovatieprojectMicrotopping schilderwerken Schyvens

Ontdek ons aanbod bij Aanhuis.be Stabroek

Op zoek naar de juiste woninginrichting? Bezoek de Aanhuis-winkel in jouw buurt voor advies en een inspirerende collectie. Een staalkaart van alle mogelijkheden op het gebied van verven en schilderen vind je bij Parket & Laminaat Forum - Aanhuis.be Stabroek. Of je nu gaat voor onze decoratieve verfstijlen of een totaalinrichting, we helpen je met plezier en kennis verder.

Ontdek Aanhuis.be Stabroek